Sinds 2007 een begrip in Rijssen en omstreken.

De Paander Jacht en Outdoor is ontstaan vanuit de passie van Rene en Yvette  voor de jacht en hondensport. Al vanaf het begin zwaait Yvette de scepter, met de uitgebreide kennis van Rene aan haar zijde. Een gouden combinatie.

Zo begon het avontuur in een omgebouwde schuur en na de verhuizing naar een ruimer pand, begin 2021, gaat het avontuur even enthousiast verder. 

Bewapend met een pittige opleiding in wapenleer en bijhorend diploma ontbreekt het Yvette aan geen enkele kennis. Ook de jachtakte is in haar bezit. Ze volgt hiermee in de rijke voetsporen van haar vader.

Door de ruime kennis en ervaring, weten ze bij de Paander alle ins- en outs op het gebied van jacht, wapens, schietsport en munitie.

Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel. Naast wapens, munitie en wapenkluizen beschikt men over een breed assortiment jachtkleding en overige benodigdheden zoals hondenartikelen, kortom alles wat u nodig hebt voor een succesvolle jacht.

Image
Image

Outdoor

Met de verhuizing naar de Spinnerstraat 29 in Rijssen, werd de Outdoor collectie ook uitgebreid. Een collectie met de betere kwaliteitsmerken in verschillende prijsklassen, zowel in laag als hoog segment.

De Paander heeft een ruim assortiment in onder andere Outdoor kleding, wandelschoenen en rugtassen.

Dit biedt geweldige mogelijkheden voor een onbezorgde outdoor trip of een heerlijke wandeltocht of –vakantie.

De Paander is de winkel bij uitstek voor alle buitenmensen. Een winkel voor de jager, de vogelspotter, de wandelaar, de hondenbezitter, kortom voor iedereen die graag buiten is!

©2024 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services